editjohanna

When things go Wrong, Don't go With them!

midsommar

Kategori: Allmänt

har haft en superbra midsommar i johannas sommarestuga:D
nu sitter jag i fellingsbro.. har fikat med massa trevligt folk..
nu ska jag till mamma en sväng innan jag beger mig hem igen.. Ska ju jobba imorrn... Och jobbar HELA veckan.. så kan inte följa med mina älskade vänner till västkusten:( TRÅÅÅK!!! Mn hoppas dom får kul utan mig ändå:) vilket kan bli svårt:P

har fortfarande inte internet hemma... :( STÖRT ! känns det..

MEn för övrigt har det inte hänt så mkt.. lekt med johan lite.. Elias har kommit hem... :D HAPPY FACE!!!! 
Jobbar, jobbar och jobbar.. och hinner inte ens tänka på vad det är för dag eller någonting!!! 

Bara typ en månad kvar tills flytten:DD::D:D:D:D::DD:D:DD
LÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄNGTAR!!!  

ha det underbart kära vänner och fiender! <3 

släktträff

Kategori: Allmänt

här kommer bilder från släktträffen jag var på för ett bra tag sen;)

arbetsförnedringen

Kategori: Allmänt

arbetsförnedringen är jobbiga saker... tur att jag är hemma hos pappa med amanda så att hon hjälper mig och att jag lånar deras telefon så jag slipper få skyhög mobilräkning!!!

har  inget internet hemma hos  mig föresten.. därför jag inte kunnat blogga!!! :(
OCh jobbar heeeela dagarna ... :D:D:D

Förutom idag är jag ledig!! :D:D:D Har vart hos min snygga tandläkare!! :D

Och föresten!!! JAG SKA FLYTTA!!! till Wadköping!! :D Sååå sjukt kul!! Till Oscars lägenhet!! för Oscar är en ängel! :) får flytta in 1 Juli!!! Fattar ni hur snart det är!!?? :D SJukt bäst!!


Jag 'är bäst på att säga rätt saker vid rätt tillfälle btw...

"jag anpassar mig väldigt bra, och om gruppen är passiv så tar jag mer än gärna intiativet" ....

och jag lever fortfarande på en Smiley som jag fick av Jerry!! ^^<3

Nu ska jag umgås med amandA!! :D puss<33<3

utgång

Kategori: Allmänt

hemma från  jobbet!! Öppnat första ölen.. nu blir det duschen sen iväg till emma och oscar.. sen liquid och frimis!! Här ska födelsedagen firas och sätta sprätt på varje peng!! ;D

skåneland in my heart!

Kategori: Allmänt


eftersom att bilder säger mer än ord så skriver jag inget nu eftersom att jag snart ska iväg och jobba.. måste göra matlådor först:S här kommer fler bilder!:)

förlåt att jag bombar er med bilder .. men det är ju trots allt en fotoblogg jag harXD..
nu är det inte så många kvar;)

Har varit en otroligt, underbar och helt fantastisk resa som ni kanske ser på bilderna!! :Doch hade en sån SJUUUUUKT härlig födelsedag i Köpenhamn!!!
:D
PUSS på alla vackra människor!!!

nu ska jag dra mig iväg till jobbet!! Jobbar till stängning ikv!! <3

Vilken underbar dag det är!!

Kategori: Allmänt

Hello!!! :D
har lånat datan lite nu från min kära vän Victor!!

Jag har aldrig fått så fina gratulationer som jag fått idag!! Helt underbart!! Jag är så otroligt rörd över att ha fått en så otroligt fin Födelsedag här i Skåneland!!

*Vaknade imorse och fick frukost på sängen av johanna, eira, johanna och victor.. Sen gjorde johanna akrylnaglar på mig.. Sen blev det på med ögonbindel och fara iväg med tåg någonstanns tillsamans med Eira, Johanna, Victor och Lydia!!! Vi landade i Köpenhamn och gick på TIVOLI!!!

Det har varit en sådan obeskrivligt fantastisk dag!!!
Självklart så bjuder jag på massa bilder sen!! LOVAR:D
denna helg har för övrigt varit sjukt underbar!! Jag älskar alla sköna människor här"!!! LOVE IT!! Puss på allihoppa!! Mest på Eira och Victor såklart!! PUUUUUUUUUUUSS!!!

Imorrn blir det hemfärd.. Sorgligt men sant:( sen drar jobbet igång igen!!

Kommer mer uppdatering med bilder och sånt imorrn förhoppningsvis!! Puss hejs!!

tips

Kategori: Allmänt

ibland när jag har tråkigt och vill muntra upp mig själv. Då brukar jag sätte mig på min fot i typ 20 minuter tills den somnar. Och sen möblerar jag om i lägenheten. Och när foten vaknar får den en Chock!

Se upp Skåne för här kommer jag!

Kategori: Allmänt

kan det bli bättre än att vakna av att min älskade vän Eira ringer och väcker mig och är taggad till tusen över att jag kommer till henne ikv!!! HEELT SICK!! :)
Dagen kommer tillbringas på lite släktträff för att fira att min kusin från USA har gift sig:)
Sen åker jag hem till min lilla lägenhet i Örebro och packa lite.. Sen drar jag Och JOHANNA till LUND!!!
WIIIIHHOOOOOUUUUUWWW!!!!
hur en 5timmars lång bilresa med oss 2 kommer sluta vet jag inte riktiogt om jag vill vetaXD MEn det kommer BLI AWESOME!!!

Blir även besök i Malmö och Danmark, Helsingör eller köpenhamn! Och fira min Födelsedag med mina 2 bästa underbara vänner!! <3



som vissa kanske vet så har såna otroliga sömnsvårigheter.. och det ska bli´så otroligt skönt att bara komma bort ett tag.. få umgås med bra människor. OCh ANDAS!!

nu blir det faktiskt hoppa in i duschen.. puss hejs!

ProppMätt!

Kategori: Allmänt


Nu har jag ätit sjukt massa goooood mat och min favorittårta. och öppnat massa presenter:) Har fått jättefina och nödvändiga saker;D Men fick ju Bildäcken förut också..:)

Nu ska jag ta mig en till kopp kaffe och säga hejdå till släkt och vänner och slänga mig i soffan ochg se klart på en film jag håller på och tittar på;) Presious! Halvvägs så är den superbra! :)

Puss hejs! <3

hur orkar man?

Kategori: Allmänt


Hur man orkar hålla på,. i sådan lång tid är för mig obegripligt.. Dom som fick det dom ville ha.. Dom lever sitt liv.. Och ändå kan dom inte låta mig Leva!

Har inget mer att säga...

Bloggdator- JATACK!!!

Kategori: Allmänt


Sitter nu i Fellingsbro med min första födelsedagspressent:) En Bloggdator! superhärligt.. så nu blir det slänga ut min gamla skrutt feting gammlingdata när jag kommer hem och in med den nya fina!

idag har jag blivit grattad av Linus, Kalle, Stina, Farmor och Pappa! Supergod tårta fick jag.. Jag som egentligen hatar tårta lyckadet tillochmed jag få i mig en liten bit:)
Det var den där bröllopstårtan som är Daniels&Viktorias.. Sånt är för övrigt väldrigt töntigt tycker jag.. köpa sovnirer och grejer med Drottningen lixom:S Inte min grej! men god Tårta var det iaf;D

blir nog försöka sova hyffsat tidigt ikv.. Just nu sitter jag och kollar på Diamond Leauge! OS är bättre;) det är ju bara 2 år kvar till Sommar OS! gött^^ längtar redan!! 

imorrn blir det födelsedags kalas hos min Älskade MAmma!! puss på henne!! <3 

hoppet lever kvar och kväver mig!

Kategori: Allmänt


barnet inom mig skriker av förtvivlan. Och kylan tränger igenom och fryser ner hela mig.. den ständiga besvikelsen som alldrig släpper taget.. Varför vänjer jag mig inte? Varför vlir jag fortfarande förvånad? Intalar mig själv att det alldrig kommer förändras! att det alltid kommer drabba mig. Jag måste lära mig det!! Måste, måste, MÅSTE! för att inte ständigt bli påverkad på detta sätt!!

Men det sägs ju att Hoppet är det sista som lämnar människan, Och det är fan Sant!!
För dumma lilla flickan slutar aldrig hoppas!

Man ska inte tro på allt man hör har jag hört!

Kategori: Allmänt


Lekte med min FavoritJohan igår!! :D Vi skrev lite bra musik, Spelade in sjuka saker med mkt Skratt, käka Chips och kollade Sagan om ringen.. Jag ägnade ju självklart mesta delen av tiden till att dreggla över Gollum!! NOT:P HAHA.. MEn det var sjukt länge sen jag såg de filmerna!! De är sååååå bra!!:D Synd bara att vi inte han se klart alla innan vi insåg att klockan var halv 4 och det var dags för Johan att åka hem:P <3

Vaknade nyss av att Johanna Ringde.. vi skulle till Karro och bebben idag hade vi tänkt.!! Men är helt slut.. och måste verkligen packa! för på eftermiddagen åker jag till broa och stannar där tills lördag.. Och då åker jag Direkt till Lund!! WIIHHHOOOOUUUUWW!!!

Livet leker!! :D

the hulk

Kategori: Allmänt



coooling:)

Lev nu

Kategori: Allmänt

Men det är bäst att vi stressar och springer så fort, vi kan.
Innan vårt samvete kommer ikapp, innan ångesten tar oss nu i natt.

snart bär det iväg

Kategori: Allmänt

vaknade nyss av ett sms av en viss person.. början vänja mig:P

ska iväg och uträtta lite hemligheter med min vän Johan.. Sedan blir det nog hem och göra mat.. Lite sugen på utgång ikv faktiskt... Ska bara lyckas få med mig några goa glada ASTAGGADE vänner:D

får se hur dagen styrs..

förlvrigt bär det iväg till Fellingsbro imorrn. Fira min födelsedag hos pappa på torsdagen, hos mamma på fredagen, Fira min Kusin från USAs brollop på Lördagen.. Och på Lördagskvällen bilar jag och min älskade johanna ner till våran Älskade Eira och myser, firar min födelsedag och festar som galningar i Malmö och Danmark!! Låter inte det Underbart.. ? Det kommer bli awesome med mina brudar..
Johanna fransson ska nog även göra akrylnaglar på mig nu när jag ändå har vägarna förbi Lund lixom:D hon är bra hon:D
Sen bär det iväg hemåt igen på Onsdagen. Sen börjar jag Hårdkörning på jobbet på Torsdagen!!! WIIIHHOOUUW!!
Puss hejs!!

Igelkottar och dåligt väder!

Kategori: Allmänt

Har haft en riktigt trevlig dag med mina kära vänner johanna, emma och gabbe! :D underbart!! :D fullt ståhej men ingenting har blivit gjort:P Mycket snack och lite verkstad om man säger så;) Ett extra stort tack till min kära Oscar!! :D hihi!!! bamsekram på han^^ <3


Nu tänkte jag faktiskt ta mig friheten att hoppa i myskläder och dränka mig i min härliga Säng med en bra film:D För det tycker jag att jag är värd:) Får se om amn orkar hitta på något lite senare.. annars är det ju på tiden att börja återställa dagarna i den rätta dygnsrymten!! :P

Ha det gött igelkött^^

halleluja

Kategori: Allmänt

ja, jag säger då det. det är en himla tur att jag har mina nära och kära som ringer och väcker mig så att jag inte sover bort hela dagarna:D

igår tillbringades dagen på arbetsförmedlingen... för det är tydlingen bra att skriva in sig har jag hört.. men för mig hjälper det ingenting.. en siffra i statestiken, det är allt...

sen kom pappa på motoercykeln och lagade bilen! så nuuu haaaar jaaaaag biiiiiiiiiiil!! :D Min älskade lilla söta bil:D ^^ hihi..

sen var jag hem till Oscar.. Jag, johanna, Emma och Oscar åkte och storhandlade.. Som en stor härlig familj:D
Oscar är så otroligt underbar! och jag är så otroligt lycklig för min älskade Emmas skull!! Du är verkligen värd allt gumman!!! <3<3<3<3<3


sen ringde johan, jag gillar när han ringer sådär oväntat och lixom inte vill någonmting speciellt:P NOT!! XD HAHA..
Skjutsade runt på han lite, köpte varnvagn.. Sen drog vi hem till mig och åt, såg på film och spela gitarr och sjöng:) -Du är inte så fulXD..

blev sent igår som vanligt.. fan vad jag vänder på dygnet jämt!! SKÄRPNING!!

nåväl.. Nu blir det hämta Saigonmat med Emmsi och Äpplet ute i soooolen!! Puss hejs!!

vänner+sommar=kärlek!

Kategori: Allmänt

igår blev det en sjukt trevlig kväll!! hem till johanna med Fanny och grilla.. sedan vidare till stadsparken och mös.. Öppnade några kalla och pratade och sjöng och SKRATTADE så klart med Johanna, Fanny, Chantale, Emma, Gabbi, Oskar. sedan kom även Mackan, Jocke och Jerry.. Och Linnea, Emma, Ida och massa fler som jag inte vet namnet på tyvärr:P HAAH!!
Sen drog vi iaf vidare några av oss till Liquid. och träffade självklart några sköna männikor där!!

Helt och hållet en SUPERLYCKAD SOMMARKVÄLL I JUNI!!!
puss på alla!!<3

Nu ni blir det göra sig iordning lite.. Käka nått..OCh cykla upp på stan med Johanna. arbetsförmedlingen.. sen ikv blir det troligtvis hälsa på Emma och Oskar i Nya Lyan:D Puss hejs!

PARTY I STADSPARKEN

Kategori: Allmänt

Edit fixar party i stadsparken alla som vill är bjudna!!:D Men mest mina älskade vänner såklart:D be there"!!

tonight gonna be a good night!

Tinitus och myggbett

Kategori: Allmänt

Nu sitter jag och kliar på mina ben samtidigt som jag försöker överrösta min tinitus genom att TÄNKA högt!! Men det går inte:(
Jag har alltid sagt att -får jag tinitus så tar jag mitt liv.. Men det är en väldigt dålig anledning till att ta sitt liv för tycker jag!! så jag tror jag tar tillbaka det!!

Men detta är sjuuukt jobbigt.. har haft i ungefär 2månader ett litet brus i öronen när det är heeelt tyst.. Nu har jag ett "visselpipljud" i öronen HEEELA TIDEN!!!! blir att gå till läkaren imorrn!! Har hört att de förhoppningsvis kan göra någonting åt det innan jag blir galen!!

Igårkväll gick jag och johanna ut och åt på Picturs och tog en goood Sommardrink!! :D Sen gick vi på bio SPÄCK!! så sjuuukt rolig!! Alla som älskar Fredde Granberg måååste se deeeen!! :D HAHA!!! så ROLIG!!

Här kommer NÅGRA bilder från studenten som jag har snott från alla håll och kanter!! Kommer fler så småningom! :D

nu ska jag cykla och köpa ben&jerry!!! MUUMMS!! :D det får bli min frukost!! :D

FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN! FY FAN VAD JAG ÄR BRA!

Kategori: Allmänt

igår var den bästa dagen i hela mitt liv!! Obeskrivlig känsla som man bara måste uppleva själv för att förstå sig på! Tack alla fina människor som uppvaktade mig! Jag är så otroligt glad att ni finns i mitt liv! Ni vet vilka ni är! Här kommer några bilder på pressenterna och så!! Själva studentbilderna kommer i ett senare skede:D

Elvisteatermasker:D

I Studentpresent fick jag dårå 4sommardäck till bilen, ett par Jeanse, 1950:-, biobiljetter och lotter, elvisskål och salladsskål, En SPECIELL DOTTERpenna, Megafon av Eira(Edit har ordet), halsband, ring, ringhållare, flippflopp, muffinskål, pinsett, och 2 ASFINA ARMband!! :D:D:D:D Ett SNÖ av mamma och ett från Laila bagge av Jenny!!! PUSS!!!!<3

Var en sjuk dag!! Upp kl 04.33. Göra sig iordning och hem till Caroline på Champangefrukost! Sen till skolan och lyssna på massa tal och utdelning av stependium. Vi hade överrasknings talare som var Sören- Författaren till bert och sune! så Sjukt bäst är han verkligen!!! :D Sen blev det utspringning!! HEEEELT SJUUUUUUUUUUKT!!!! :D:D:D:D:D supa supe supa!! På Världens bästa flak med världens bästa folk!!! sen hem till MAMMA som gjort så himla fiiiint!!!! ÅH VAD JAG ÄLSKAR MIN MAMMA!!!!
Snittar, jordgubbar och champange! Och sen Smörgåstårta och tårta. Och sen tillbaka till Örebro OCH FEEEEEEEEESTA HEEEEEEELA NATTEN!!!!!!! Kunde verkligen inte ha blivit mer lyckat!!! så sjukt underbart!!!:D:D:D:D:D:D:D 

Nu ska jag hoppa in i duschen!! sen ska jag och johanna ut och äta och sen gå på bio! SPÄCK! :D För vi ska FIRA lite till""!!! :D

JAG ÄLSKAR DIG JOHANNA!

Kategori: Allmänt


Johanna var nyss här! Fick världens finaste Halsband i Studentpresent!! Jag är så lycklig!!
Johanna är verkligen den underbaraste människan i världen!! Jag har aldrig mött en människa som är så himla genomsnäll!! Och kalla det vad ni vill.. Men det är ÄKTA kärlek!! Johanna och jag är som Ett gammalt Gift par.. eller som syskon.. Vi bråkar och tjaffsar som F*N ena sekunden. och andra sekunden är vi sams.. Vi vet varandras svagheter. Min envishet likväl hennes PMSbesvär!! Jag tycker vi kompleterar varandra på ett himla bra sätt.. Jag är så trött på henne ibland att jag vill strypa henne. Men nästa ögonblick får hon mig att skratta på det sättet som så få får mig att göra.. Hon får mig att må bra och jag vet att hon alltid finns där oavsett hur jag ser ut, hur jag mår eller vart i världen jag befinner mig!!



Jag ÄLSKAR dig Johanna Marie Applequist! Du är den bästa vännen man kan tänka ha! Puss Gumman min! <3

IMORRN SMÄLLER DET!

Kategori: Allmänt


Imorrn tar denna lilla flicka på sig Den vita mössan och firar som tusan. För imorrn får hon SOMMARLOV FÖR ALLTID!!!

FÖR JAG SKA TA STUDENTEN! :D

Idag såg jag VÄRLDENS finaste sak!! Det var så undbart att jag blev alldeless till mig...
Jag, Emma, Gabbe, Johanna, Fanny och Julia satt och solade när 3 män kommer åkande i rad på rullskridskor med en varsin barnvagn framför sig!!
Fattar ni hur underbart det var att se!!! :O En sådan man vill jag ha!! :D
igår fixade vi förberedelserna för studentflaket!! Nu är det bara björkris, balonger och burkar som fattas!! :D

dagen tillbringades tillsammans med min kära vänner på skolan för att äta den sista skolmaten!! Tro det eller ej! Men jag kommer sakna den!! :(

Nu blir det fixa och trixa inför morgondagen.. blir en sjukt tidig uppgång!! Champangefrukosten börjar 06.00.. Måste hinna fixa sig innan dess också!!:P

FY FAAAN VAD GULD DET KOMMER VA!!! :D:D:D

PUUUUUUUUUUUSS!!

Var fan bor jag:O

Kategori: Allmänt

Att jag aldrig kan lära mig vart jag bor?
Är det någon mer än jag som lider av samma problem?
Kom just hem från en lång härlig sommrig promenad!
Gick givetvis vilse också!!
Mitt lokalsinne är inte att leka med!!:P
Efter ett tag såg jag iaf Krämarhusen långt borta i fjärran och räknade då ut på ett ungefär vart jag skulle kunna tänkas bo någonstanns!
Jag irrade länge runt bland massa småkvarter innan jag hittade skylten på vart min gata var. Den gatan var längre än vad jag trodde och jag höll på att missa huset jag bor i pga av att jag kom från ett annat håll än vad jag räknat med. Så huset låg på andra sidan gatan:S

Nåväl, nu är lilla vilsna Edit hemma igen iaf XD

Nu blir det en snabbdusch, sedan cykla iväg till skolan med Gabbi och Johanna för att ha en lektion-FIKA! Gött..
Sen ikv blir det åka och Fixa vårat Flak tills på Fredag! :D Wiihuuuuuuwwww!!! :D

summernight

Kategori: Allmänt


Hemma från en härlig kvällspromenad med mig själv och min kamera! bjössade på några av bilderna jag tog" Nu blir det krypa ned i sängen och kolla på en serie som är riktigt bra. Hornblower! Spännande! :D

puss hejs.

SOLKLART

Kategori: Allmänt

Min blir är trasig och mina jordgummar är slut!!
Men inte sörjer jag för det!!!
För jag kollade upp vädret på klart.se och insåg att det kommer vara strålande Sol på Min Studentdag på Fredag!! WIHHHOOOOWW!

Synd att man inte har nacken i ansiktet!

Kategori: Allmänt


Kom just hem från en lång promenad och har vart på stan en sväng med johanna!
Igår Gick jag på stan med Johanna och Fanny. Sen bjöds jag på middag på Saigon av min Kära JennyRaring!!! <3 underbart! Har saknat henne så!! Sen blev det filmkväll hemma hos Oskar!! :D
Nu är min bil sönder btw. Så min Kära vän Jerry kommer snart över och tar en titt på den:D Han är bra han:D <3

Nu sitter jag och äter Jordgubbar och lyssnar på The Killers! Har Sommarstädat idag:D Så det är ååå fint!

Mkt nu de sista dagarna inför Studenten:D   så har inte hunnit sitta vid datan.. men nu lägger jag in lite fler bilder.. balen.. och lite från Frankrike:D  


Lite Frankrike också! ..


Får räcka med bilder för denna gång:) bara halvvägs av min resa!! lägger in fler senare.. för nu kommer Jerry !! Hejsvejs!! <3