editjohanna

When things go Wrong, Don't go With them!

Måndag va?

Kategori: Allmänt

Vaknade i morse 09.52 när jag skulle vara hos kuratorn 10.15.. Det resulterade till att jag fick välja att se ut som en gammal halvdöd kloakråtta eller komma för sent. Jag valde det förstnämnda och det blev snarare värre än så. ujujuj.. Fattar inte vad det är med mig.. brukar verkligen aldrig försova mig. Men nu för tiden börjar det bli en vana.. Skönt att få sova iaf! ;)
Åkte och besökte mamma i Fellingsbro och käkade mat och spelade spel med Kalle Och Lena! Jag vann såklart!
Nu ska jag bara hitta någon som vill följa med mig och ta blodprov imorgon.. är ju så fruktansvärt rädd för sprutor så jag måste ha någon som kan hålla mig i handen! NÅGON FRIVILLIG?
Senare ikväll blir det troligtvis Käk med Amanda och Sofia. Awesome!
nu ska jag plinga lite piano och starta GrannFeid med min starka stämma!
Pöss heeej!

sound of silence

Kategori: Allmänt

Hello Darkness my old friend! ... Jag förstår verkligen inte själva grejen med att ställa tillbaka klockan?
När man redan har sån jävla ångest för mörkret, ja då ska vi minsann fixa till det så att det blir ännu mörkare, ännu tidigare på dygnet.. Detta är för mig helt obegripligt. Varför kan man inte bara ha sommartid året om?
nåväl.
Har nyss tatt en promenad och försökt piggnat till.. Gick väl sådär. Och kom även på att jag inte har ätit nått på över 24 timmar.. Jag har sån otroligt bra rutin på mina matvanor! En stor Applåd! TACK! Jag bugar och bockar..
Får inte i mig ett piss heller.. Men det är väl bara att le och se glad ut!
Ska hoppa in i duschen nu..
Blir en jääävligt lugn kväll!
Imorrn Kuratorn, Blodprov på tisdag, och återbesök hos läkaren på fredag.
Livet.
Veckan ser lugn ut för övrigt! Riktigt skönt!
Mmmm.. Det var väl det stora hela!
Puss & Kram!

Kärlek och Respekt

Kategori: Allmänt

Man blir sjukare än vad man egentligen är på sjukhus. De biega och vita väggarna lämnar efter sig ett stort eko av ångest, ensamhet och tomrum. Mobiltelefonerna stängs av, ingen komunikation med verkligheten och råkar man hosta, ta en djup suck, eller ta sig för pannan så riktas all uppmärksamhet mot den lilla stackaren. Antingen så ser man medlidande i de andras ögon eller så ser man förakt, för att de tycker mycket mer synd om sig själva. Jag gillar inte sjukhus. Jag kan inte andas. Jag känner mig som en hyptrokondiker som sitter och tycker synd om mig själv i väntrummet samtidigt som jag ser hur alla andra, med mer allvarliga symtom, får komma in och träffa läkaren innan mig. Då försöker spökerna i mitt huvud intala mig att det inte alls är något fel på mig, att det bara är inbillning, och jag får stålsätta mig i stolen för att inte benen ska springa därifrån.
Imorrn ska jag på återbesök hos läkaren. Sedan Luncha med mamma. Sen blir det till Frövi och umgås med massa trevligt folk där. Och på Lördag blir det härligheter med Shanna och Sanne..
Jag kämpar på i min egen takt. Tar dagen som den kommer:) Nu börjar det ibland kännas en aning stabilt. Kan ju bero på att man har sådana otroligt fantastiska människor omkring sig!
KÄRLEK OCH RESPEKT!

The voice

Kategori: Allmänt

3 månader

Kategori: Allmänt

Sitter och beställer lite bilder från min fantastiska resa i Tanzania!
Känslorna skäljer över mig.
Bilderna på familjen jag bodde i, Alla fantastiska Fina barn på Barnhemmet, alla vänner, naturen.. Saknar till och med de mest konstiga sakerna som daladala-turer, böner och ris, ÖDLOR:O.. Nee, dom överlever jag utan. Men ändå..
Klarar knappt av att kolla på bilderna. Börjar gråta av båda glädje och sorg. Har fortfarande sådan fruktansvärd separationsångest..
Nu har jag varit hemma i Sverige i 3 månader!
alltså lika lång tid som jag var borta.
Och jag känner mig fortfarande helt kluven.
Vart hör jag hemma?
Jag var förra veckan i Stockholm och gjorde Audition till ett jobb som Showartist på VingResor.
Det var ungefär 600 sökande, och ca 200 gick vidare till Audition.
Och det var först dansaudition och sedan sång. Och allting kändes så sjuuukt bra. Jag har nog aldrig sjungit så bra i hela mitt liv. Men konkurenten är hård och jag fick igår mail om att jag inte gick vidare.. De var ute efter ungefär 15 tjejer och 15 killar, och de kom bara i deras "reserv register".. Så... Men det hade vart kul att gå vidare.. Men det är bara påt igen.. Jag är supernöjd med min insats! :D
Igår var jag hemma hos jerry och käkade kladdkaka och kollade på bilderna från hans RoadTrip i USA!
Fyyy satan vad jag vill ha pengar så att jag kan ut och resa!
Vill mest av allt åka som volontär igen. men så fruktansvärt dyrt. Kanske ska söka massa stipendium.. Eller åka som AuPair? Fasen vad svårt allt är.. Vet inte vad jag vill.. Vet bara att jag vill Bort!
Men vet inte om Bort är att "fly" eller om Bort är någonting bra..
Har ingen koll på läget.
KKänner mig bara så vilsen.