editjohanna

When things go Wrong, Don't go With them!

MONA LISA

Kategori: Allmänt

3 KG på 4 dagar!!
Det går frammåt!! :D
Så därför ska jag fira med pizza ikväll.. Från sveriges godaste pizzerior,, Nämligen Pizzeria MONA LISA i Fellingsbro!!
Och till det blir det ett GRANATÄPPLE!!
hihi!!
Sen påt igen!! :D

Puss och hej! :)

Kommentarer

  • Miss Big säger:

    Åh va kul att jag kunde få tipsa dig =) hehe.. Jag förstår dig verkligen - skulle göra jävligt mkt för att få avnjuta en pizza just nu kan jag säga!! Hoppas den smakar himmelskt ;)



    Vad som händer när du går på ren kur är att kroppen ställer in sig på att den inte får några kolhydrater (typ) och efter 3-4 dagar är den färdiginställd och du går in i s.k ketos och känner inte av hunger och sötsug lika mycket. De kilon man går ner under de här första dagarna är tyvärr bara vätska. När du äter någonting går du upp dessa "vätskekilon" nästan direkt. När du bryter ketosen genom att äta någonting med kolhydrater eller fett avbryts ketosen och de tar ca 2-3 dagar innan du är tillbaka. Visst du går inte upp i fettkilon på ett fusk men däremot plågar du dig mer än nödvändigt samt att du förlänger din viktnedgång. Jag rekommenderar inte att fuska då det är så gott som omöjligt att återgå till ren kur efter de - tro mig jag vet ;) been there, lots of times =) hahaha.. (klarar du de är du min nya idol ;))

    Aja hur som helst, jag förstår dig som äter pizza ikväll!! Man måste ju faktiskt få fira lite viktnedgång också!! Back in the game imorgon dårå =) Själv tänkte jag festa på en kalkonskiva under kvällen ;) moahhah!



    Nu kommer kommentaren bli så där lång igen, men att "bara" köra cambridge en vecka är rätt kort tid. Jag skulle satsa på 3 veckor om du står ut för att få maximala rivstarten. När du än avslutar den rena kuren bör du trappa upp med att i ca 1 vecka äta 3 cambridgepåsar/dag och tillsätta 100g protein på de, typ till lunch. (jag fixar inte att gå på kombinerad kur då jag blir så sjukt mycket mer hungrig än på ren kur :S) efter den veckan byter du ut lunchen mot ett mål mat och veckan därefter frukost och lunch.. ja du fattar =) sen tycker jag att du tar hjälp av viktklubb.se eller nåt för att hitta bra mat för Dig - som räknar ut hur mycket kalorier du ska äta och hur mycket du ska göra av med, osv... :) Orkar inte läsa igenom vad jag skrivit så jag hoppas du blitt nå klok och fattat vad ja skrivit o att ja nte låter som nån jävla besserwisser - för de är inte min mening ;)



    Tack desamma!! Guldkramar <3



    Ps. Jag gick ner 25 kg på att äta ren kur i nästan 3 månader.

    2010-09-19 | 19:14:10
    Bloggadress: http://mynewbetterlife.blogg.se/
  • miss big säger:

    Hallå tjej!!



    Ja du, de är väl de som gör mig mest frustrerad över att jag faktiskt är så fet som jag är.. Jag vet och kan allt om hälsa och att leva sunt, jag kan laga bra och nyttig mat osv osv jag vet vad som krävs men har skitit i de av diverse anledningar. Min man är träningsfreak och tränar mycket och jag hjälper honom me hur man ska träna och äta...!? Var är logiken i de liksom.. Haha.. Men nu jävlar ska ja nocka skiten ur mina kilon och trotsa alla svårigheter (hade de inte varit för att ja haft en hormonsjukdom som gör de så förbannat svårt att gå ner i vikt hade jag ALDRIG använt mig av förbannade Cambridge)..



    JAg vet precis vad du menar när du säger att du blir depp och tänker illa.. För de fan gör man den första veckan.. JAg vet.. Men de går över, till en viss del, inte helt.. Beklagar de jobbiga du skriver att du gått igenom.. Jag hoppas innerligt att du kommer gå ner i vikt nu så du får kyssa de där dumma BYE BYE!!



    Stegräknare - SKITBRA!! Jag tror jag ska damma av min och köra igång igen (undrar just var ja gömt den) - när jag gjort de kan vi tävla ;) o puscha varann me stegen!! =)



    Känner nu att vi ska fan lyckas.. Båda två.. Tillsammans, vi gört!! Nu släpper vi inte!



    Hojta bara till om du eftersöker nå gott recept eller annat tips (haha)



    "Fettokramas" <3

    2010-09-21 | 20:22:09
    Bloggadress: http://mynewbetterlife.blogg.se/

Kommentera inlägget här: